diumenge, 6 d’agost del 2017

Continguts, TICs i Bilingüisme

CONTINGUTS, TICs I BILINGÜISME




En esta unitat didàctica es facilitaran els coneixements necessaris per a identificar les distintes fonts de finançament de l'empresa, establir les diferències entre elles, els seus avantatges i inconvenients, analitzar les distintes possibilitats d'inversió i identificar quina és la més adequada en cada moment. S´utilitzaran eines d'anàlisi de projectes d'inversió així com el seu cost.

Per tant, introdueix a l'alumnat en l'entorn amb què es relacionarà al llarg de la seua vida com a consumidor, contribuent, treballador o emprenedor, per la qual cosa té especial rellevància en la seua formació humana. Molts continguts són de caràcter multidisciplinari i posseeixen nombroses similituds amb altres matèries que configuren el Batxillerat com Valencià (Llengua y Literatura), Matemàtiques, Primera Llengua Estrangera II, Història o Informàtica.

Donada la importància de les tecnologies de la informació i la comunicació, la unitat utilitzarà aquest blog com a punt de partida, així com informació de projectes d´inversió publicats al DOCV i a la pàgina web de la Conselleria 
d´Educació de la Comunitat Valenciana. 
L´alumnat haurà de presentar un treball final de l´unitat mitjançcant un blog i compartir el enllaç i documents al Google Drive.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada