dimecres, 16 d’agost del 2017

Justificació unitat

JUSTIFICACIÓ UNITAT I LLENGÜES



A més a més, la societat actual es caracteritza per la seua diversitat cultural i lingüística. A més, la mobilitat, les relacions internacionals i la globalització econòmica fan que siga una prioritat educativa aconseguir el domini de les llengües oficials de la nostra comunitat i almenys d´una llengua estrangera.

El Decret 9/2017 de 27 de gener, publicat en el DOCV 06/02/2017, entre altres normatives, estableix el model lingüístic educatiu valencià, contempla la possibilitat i dona instruccions que faciliten la implantació del Programa de Educació Plurilingüe amb l´objectiu de millorar el coneixement de la llengua i cultura valenciana al mateix temps que s´aprenen continguts curriculars.

El Currículum de l´assignatura Economia de l´Empresa a la Comunitat Valenciana està regulat en el Decret 87/2015 de 5 de Juny del Consell, publicat en el DOCV 10/06/2015. S'impartirà en un Centre de la ciutat d´Alacant, on es troba vigent  el Programa d’Educació Plurilingüe que integra els objectius propis de la matèria amb la adquisició d’habilitats lingüístiques i comunicatives d’acord amb la línia metodològica TILC (Tractament Integrat de Llengua i Continguts). D’acord amb l’esmentat programa, s’emprarà el català com llengua vehicular en totes les activitats per a la consecució dels objectius curriculars i per a desenvolupar al màxim les habilitats comunicatives de l´alumnat en esta llengua.

L´alumnat com tasca final de la unitat, desenvoluparà un treball en equip proposant un projecte d'inversió de 1.000.000 d´euros per a l´empresa propietària de Terra Mítica. El projecte ha de promoure l'ús del català i la integració d'algun col·lectiu en situació d'exclusió social. El project serà presentat a través d´un blog. Serà necessari crear una compte twitter i publicitar el blog a través d´ella així como lliurar l´enllaç al Google Drive i els documents amb l´objectiu d´utilitzar les TICs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada