diumenge, 6 d’agost del 2017

La importància de les TICs

LA IMPORTÀNCIA DE LES TICs EN L´ECONOMIA



En les primeres etapes del desenrotllament econòmic, la possibilitat que un país abast taxes de creixement elevades depén principalment de la tranferència de tecnologia des de l´estranger. Els païssos que han expereimentat un ràpid creixement econòmic són aquells que típicament han sigut reeixits adoptant i adaptat tecnologia forana.

Així, en etapes més avançades del desenrotllament econòmic, es fa cada vegada és important que el país genere per si mateix noves teconolgies per a mantindre taxes elevade de creixement. La integració de les TICs en l´economia és bàsic per a garantir una competitivitat i continuïtat estable. Per aixó, la importància de les TICs per a l'economia és cada vegada major. No sols per a incrementar l'activitat, sinó inclús per a transformar-la completament.

El desenrotllament d'Internet ja ha provocat una autèntica revolució en els models d'activitat i en les relacions entre els agents econòmics. Així, el 46% dels experts pensa que la formació en noves tecnologies és la qualitat més important per als líders. La creació d'ocupacions relacionats amb les TIC podria aconseguir els 1,5 milions. El desenrotllament tecnològic transformarà tendències com the sharing economy, el crowdfunding o els micropagaments. Estes dades i més estan arreplegats en la següent infografia que forma part de l'Informe Sociedad de la Informació en España (inform 2013)  que mostra la influència de les TIC en el desenrotllament i transformació de l'economia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada